Rampersad overhandigt zijn 25ste boek aan Indiase ambassadeur Balachandran

Prof. Hubert Rampersad heeft onlangs zijn 25ste Amerikaanse boek “Eco-Design Thinking for Personal, Corporate and Social Innovation” aan de Indiase ambassadeur S. Balachandran overhandigd. De ambassadeur is zeer onder de indruk van UWI bannerde nieuwe manier van design en innovation die Rampersad momenteel wereldwijd aan het lanceren is. Zo had Rampersad vorige maand keynotes hierover verzorgd aan de prestigieuze Royal College of Arts in London, Imperial College in London, University of the West Indies, Caribbean Academy of Sciences en op 20 maart j.l. ook voor de ‘swerelds nummer 1 Design Lab aan de University of California. Dit is de internationale doorbraak UC design labvan Rampersad met zijn 25ste boek in vele talen. Ambassadeur Balachandran gaat binnenkort ook lezing voor Rampersad organiseren voor zijn team in Suriname, Saint Vincent, Barbados, Saint Lucia en the Grenadines. Hij heeft Rampersad gevraagd om  lezingen over zijn nieuwe manier van denken en innovatie ook in India te verzorgen want de duurzame innovatiemethode van Rampersad gaat veel verder en is holistisch van aard dan de Amerikaanse methoden die door andere landen in ondermeer Azie en Europa (ook India en Nederland) klakkeloos collage RCAworden gekopieerd en die niet tot duurzame oplossingen leiden. Vooral nu in het Covid-19 tijdperk staan empathie en duurzaamheid centraal. De traditionele innovatie en design aanpak voldoen hier niet aan.

De Eco-Design Thinking methode van Rampersad maakt momenteel wereldwijd furore. Het is een creatieve en experimentele benadering van innovatie, met de nadruk op empathie en het begrijpen van de klant. Het is een nieuwe manier van denken om op een creatieve manier problemen duurzaam op te lossen en nieuwe producten en diensten succesvol te ontwikkelen. De meest succesvolle economieën in de wereld  passen design thinking intensief toe om slimmer, sneller en video-cas-keynoteduurzaam te innoveren. En zoals we weten is innovatie de motor van de economie. Helaas beseft men dit in Suriname nog niet en is de focus hier op lenen, lenen en lenen. De meest succesvolle bedrijven in de wereld, zoals Apple, Google, Microsoft en Samsung passen design thinking systematisch toe om producten en diensten slimmer, beter en sneller te ontwikkelen en op de markt te brengen. Albert Einstein, Nikola Tesla, Steve Jobs, Elon Musk en Mark Zuckerberg waren/zijn echte succesvolle design thinkers. Wanneer wordt Suriname wakker?

Check ook zijn training voor s’werelds grootste en rijkste oliemaatschappij Saudi Aramco:

 

Digital conference 3-

webinars 3

webinars 2

webinars

Prof. Dr. Ir. Hubert Rampersad is a Reimaginer of Sustainability, Design Engineering, Innovation and Management, a Disruptive Innovation Futurist, and a Global Crusader for real Sustainability. He is author of 25 books on design engineering, innovation, management, authentic personal branding, and entrepreneurial leadership, published in many languages. One of his books, Total Performance Scorecard, published in 20 languages was foreworded by Harvard Business School innovation professor Dorothy Leanard. He is a former MIT Sloan guest lecturer and has been featured on BusinessWeek:  

6     businessweek

  About him .Some videos about him: 

castro      ext  

   PERSONAL BRANDING    Saudi